مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی با اشاره به اجرای طرح پویش سراسری برق امید، گفت: اصلاح الگوی مصرف مشترکان پرمصرف خانگی که ۱۵ درصد مصرفکنندگان را تشکیل میدهند، هدف اجرای این طرح در این استان است.
اکبر فرج نیا در نشست با خبرنگاران گفت: ۵۴درصد مشترکان برق خانگی آذربایجان شرقی خوش مصرف و ۲۴ درصد کم مصرف هستند و هدف نهایی اجرای طرح سراسری «برق امید» کاهش ۱۰ تا ۱۵درصدی مصرف کل برق در استان است.
به گزارش تانیش نیوز وی یادآوری کرد: ارایه خدمات غیرحضوری، بخش دیگری از طرح تحول دیجیتال است که برای سلامت مردم به خصوص در ایام کرونا پیش بینی شده و بر اساس این طرح از ۱۰۰ خدمت شرکت توزیع برق آذربایجان شرقی ۳۹ خدمت به صورت غیرحضوری ارایه می شود.
وی با اشاره به طرحهای ملی اجرا شدهی شرکت توزیع برق در سال گذشته، گفت: هر کدام از طرحها در راستای تحول دیجیتال بوده و با حذف قبوض کاغذی، اصلاح الگوی مصرف و حذف ترددهای زائد اجرایی شد.
وی افزود: طرح حذف قبوض کاغذی نیز به طور ۱۰۰ درصدی اجرا شده و اکنون ۱۰۰ درصد قبوض به طور پیامک برای مشتریان ارسال میشود.
وی با بیان اینکه براساس آمار رسمی، مصرف انرژی ایران در حوزهی خانگی دوبرابر میانگین جهانی است، گفت: مدیریت مصرف و مصرف تعادل در دین اسلام مورد تاکید واقع شده و نهادینه کردن اصلاح الگوی مصرف انرژی یکی از راهکارهای اساسی برای مصرف بهینه و صرفه جویی در مصرف انرژی برق است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان خاطرنشان کرد: مشترکان خانگی که مصرف برق آنها در مناطق عادی در ماههای خرداد، تیر، مرداد و شهریور زیر ۱۰۰ کیلو وات و در سایر فصول زیر ۸۰ کیلو وات باشد، معادل هزینهی برق مصرفی خود پاداش دریافت خواهند کرد.
وی، حذف مراجعات حضوری مشترکان را ضرورتی برای مقابله با شیوع کرونا دانست و گفت: از ابتدای آذرماه، ۳۹ خدمت به طور غیرحضوری برای مشترکان ارائه خواهد شد و اپلیکیشن “برق من” برنامهای قابل دانلود از سایت شرکت توزیع برق استان eacdc.ir, tavanir.org.ir است.
وی در خصوص کشفیات دستگاههای ماینر در آذربایجان شرقی نیز گفت: علی رغم صدور دستورالعملها، وجود ماینر در برخی شهرستانها مشکلاتی برای ما ایجاد میکند و تاکنون بیش از ۶۰ مورد کشف و ضبط ماینر در استان رخ داده و پنج هزار و ۲۵۰ دستگاه ماینر توقیف شده است؛ همچنین، بیش از ۵۰ پروندهی حقوقی برای کشفیات ماینر در استان تشکیل شده است.
فرجزاده با اشاره به بهرهمندی برخی از روستاها در استان از انرژی خورشیدی، گفت: در گذشته، پنج روستا در استان از انرژی خورشیدی بهرهمند بود که به دلیل برخی مشکلات، اکنون از برق استفاده میکنند و در حال حاضر، تنها دو روستای استان از نیروگاه خورشیدی استفاده میکنند.
وی با اشاره به مطالبات اداره توزیع برق استان، گفت: مطالبهی شرکت از مشترکان خود کلا ۷۵۰ میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی جزو استانهای خوش مصرف کشور است، یادآور شد: شهرستانهای جلفا و میانه به دلیل گرمی هوا نسبت به سایر شهرستانها برق زیادی مصرف میکنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با بیان اینکه کمتر از یک درصد قطعی برق در استان داریم، گفت: بعد از اعلام اخطار به مشترکان، قطعی برق در آخرین مرحله قرار داشته و این روند نیز در بیشتر موارد منجر به یک درصد قطعی میشود.
وی بیان کرد: میزان خاموشی در آذربایجان شرقی برابر یا ۰٫۸ دهم دقیقه در یک شبانه روز بوده است که این میزان زیر میانگین کشوری است.
وی با تاکید بر اینکه خانه باغها جزو مشترکانی با سایر مصارف هستند، گفت: برق امید شامل خانه باغها نمیشود و کسانی هم که به طور دائم در خانه باغ مستقر هستند، باید طی مکاتبهای به ما اعلام کنند تا بررسیهای لازم در این راستا انجام شود.*
منبع: ایرنا
http://www.tanishnews.ir/?p=3752